Auto nosači za telefone i tablete

Univerzalni auto držači/nosači telefona i tableta, kvalitetne izrade, jednostavni za korišćenje, čvrsto drže vaš mobilni telefon ili tablet i sprečava njegovo pomeranje. Naši auto držači se lako postavljaju i skidaju

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Prikaži bočnu traku

Držač tableta za auto

2.800,00 din 1.750,00 din

BASEUS auto držač za tablet, izraden od vrlo kvalitetnih materijala koja neće oštetiti vaš tablet uređaj. Lako se postavlja tako što se zakači između držača naslona za glavu na pozadini prednjeg sedišta. Može se koristiti za tablet ali takođe i za telefon veličine  4.7-12.9 inča. Okreće se za 360 stepeni pa je lako podesiti položaj tableta ali i telefona koji vama ili vašem detetu najviše odgovara a naročito u toku duže vožnje u autu.

Držač telefona za auto

2.200,00 din 1.500,00 din

Univerzalni BASEUS auto držač telefona, crna boja, kvalitetna izrada, vrlo jednostavan za korišćenje, čvrsto drži vaš mobilni telefon i sprečava njegovo pomeranje. Lako se postavlja na principu vakuuma na bilo koju ravnu površinu u autu, čvrsto stoji i nemoguće je da se odlepi ili padne u toku vožnje. Može da se okreće za 360 stepeni.

Držač telefona za auto

1.100,00 din

Univerzalni BASEUS auto držač telefona, kvalitetne izrade, crna boja, lak za korišćenje, čvrsto drži vaš mobilni telefon. Jednostavno se postavlja na rešetku ventilacijskog otvora u autu. Može da se okreće za 360 stepeni i lako podešavate položaj vašeg mobilnog telefona.

Držač telefona za auto

950,00 din

Univerzalni GETIHU auto držač telefona, crne boje, lako se koristi, čvrsto drži vaš mobilni telefon. Jednostavno se postavlja na rešetku ventilacijskog otvora u autu. Može da se okreće za 360 stepeni i možete lako podesiti položaj vašeg mobilnog telefona.

Držač telefona za auto

950,00 din

Univerzalni GETIHU auto držač telefona, lak za korišćenje, postavlja se na rešetku ventilacijskog otvora u autu a prikladan je za veliku većinu modela auta.

Auto držač telefona

990,00 din

Univerzalni GETIHU auto držač telefona, crna boja, jednostavan za korišćenje, postavlja se na rešetku ventilacionog otvora u autu i prikladan je za veliku većinu modela auta. Mehanizam nosača u 4 tačke čvrsto drži telefon i onemogućava da se pomera tokom vožnje.